Med stor erfaring og interesse for manuelterapi, alternativbehandling og skønhedspleje har vi altid ønsket os en klinik i de naturskønne omgivelser på Vestkysten ved Henne.
Denne drøm blev virkelig gjort i 2008, hvor vi fik opført en klinik i den historiske bygning, Rav Mads Hus med navn efter Danmarks første ravsliber. Siden har vi i 2009 udvidet med en butik ved siden af med mange spændende danske varer.

Klinikken har været en helt familie fortagende og bestået af Forældre og børn.
Men nu er børnene Berit og Mette rykket til Hjerting med skønhedsklinikken - de hedder nu Krop og Ansigt og befinder sig i Hjerting. 

Så nu består Rav Mads Hus af Bjarne som laver alternativ behandling og Anita som har butikken med mange spændende sager. 

Lidt om Bjarne:
Bjarne er uddannet Kraniosakralterapuet, kiroterapeut, Nada og øreakupunktur. Du møder Bjarne, hvis du bestiller tid til Kraniosakralterapi, Deep Oscillation, detox fodspa og Nada ved ham.

Bjarne afholder og underviser på vores kurser i Deep Oscillation og det er også muligt at bestille tid til individuel undervisning eller introduktion i denne behandlingsmetode.Berit kommer stadig i huset og underviser på kurser i massage, healing og Deep Oscillation.
Du kan også selv blive uddannet i healing som Reiki Master og/ Master Teacher ved Berit, for mere information ring på 23436573 eller send en mail til kropogansigt@gmail.com

Lidt om Anita:
Anita er uddannet i butik og pædagog. Hun er den sammenholden kraft og oftest den første besøgende møder, når de træder ind i vores eventyr. Ud over alle de andre spændende varer i butikken har hun har et tæt samarbejde med danske tøjdesigner med bæredygtig produktion. To gange årligt holder de sammen et modeshow i vores lokaler. Følg med i Kalenderen eller på Facebook.