Vi har altid ønsket os en klinik i de naturskønne omgivelser på Vestkysten ved Henne.
Denne drøm blev virkelig gjort i 2008, hvor vi fik opført en klinik i den historiske bygning, Rav Mads Hus med navn efter Danmarks første ravsliber. Siden har vi i 2009 udvidet med en butik ved siden af med mange spændende danske varer.

Klinikken 

 

Lidt om Bjarne:
Bjarne er uddannet Kraniosakralterapuet, kiroterapeut, Nada og øreakupunktur. Du møder Bjarne, hvis du bestiller tid til Kraniosakralterapi, Deep Oscillation, detox fodspa og Nada.

Bjarne afholder og underviser på vores kurser i Deep Oscillation og det er også muligt at bestille tid til individuel undervisning eller introduktion i denne behandlingsmetode.

Berit kommer stadig i huset og underviser på kurser i massage, healing og Deep Oscillation.
Du kan også selv blive uddannet i healing som Reiki Master og/ Master Teacher ved Berit, for mere information ring på 23436573 eller send en mail til kropogansigt@gmail.com

Lidt om Anita:
Anita er uddannet i butik og pædagog.I butikken finder du smykker og brugskunst i og med rav.  Ud over alle de andre spændende varer i butikken har hun har et tæt samarbejde med danske tøjdesigner med bæredygtig produktion. To gange årligt holder de sammen et modeshow i vores lokaler. Følg med i Kalenderen eller på Facebook.