Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Kursuskalender

Vi kan varmt anbefale:

Læs mere

Eventkalender

Her kan du læse om arrangementer, kundeaftener mm. der vil blive afholdt i Rav Mads´ hus.

Læs mere

Om os

Med stor erfaring og interesse for manuelterapi, alternativbehandling og skønhedspleje har vi altid ønsket os en klinik i de naturskønne omgivelser på Vestkysten ved Henne. Denne drøm blev virkelig gjort i 2008, hvor vi fik opført en klinik i den historiske bygning, Rav Mads Hus med navn efter Danmarks første ravsliber. Siden har vi i 2009 udvidet med en butik ved siden af med mange spændende danske varer.

Vi er et lille familieforetagende bestående af:
Mette Pedersen butiksuddannet og kosmetolog. Du møder hende, hvis du bestiller tid til wellnessmassage, ansigtsbehandling, hårfjerning med voks, farvning af vipper og bryn, makeup eller i butikken.
 


 

 


Berit Pedersen uddannet massør, kosmetolog og idrætsskadeterapeut. Hun har der ud over en Master Teacher grad i healing og udføre manuelterapi, alternativbehandling og skønhedsbehandling i klinikken.
 


Berit underviser på vores kurser i massage, healing, Deep Oscillation og skønhedsbehandlinger.
 


Du kan også selv blive uddannet i healing som Reiki Master og/ Master Teacher ved Berit, for mere information ring på 23436573 eller send en mail til ravmadshus@me.com

Bjarne Pedersen er uddannet Kraniosakralterapuet, kiroterapeut, i Nada og øreakupunktur. Du møder Bjarne, hvis du bestiller tid til Kraniosakralterapi, Deep Oscillation, detox fodspa og Nada ved ham.
 Bjarne underviser på vores kurser i Deep Oscillation og det er også muligt at bestille tid til individuel undervisning eller introduktion i denne behandlingsmetode.
 Anita Pedersen er uddannet i butik og pædagog. Hun er den sammenholden kraft og oftest den første besøgende møder, når de træder ind i vores eventyr. Ud over alle de andre spændende varer i butikken har hun har et tæt samarbejde med danske tøjdesigner med bæredygtig produktion. To gange årligt holder de sammen et modeshow i vores lokaler. Se datoer  i eventkalenderen.