Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Kursuskalender

Vi kan varmt anbefale:

Læs mere

Eventkalender

Her kan du læse om arrangementer, kundeaftener mm. der vil blive afholdt i Rav Mads´ hus.

Læs mere

Tøj

 

Vi forhandler eksklusivt tøj i særdeles god kvalitet, primært fremstillet i naturens egne fibre som bomuld, uld, kashmir, bambus og silke. Fortrinsvis til kvinder fra str. 36-40.

 

Vi føre mærkerne:

 

BlusBar fra Danmark er bluser, tunika, leggins og kjoler lavet i bambus. Bambus har den egenskab at det er blødt, lækkert og smukt. Det er meget holdbart, holder farven og er produceret bæredygtig her i Danmark. Fra BlusBar har vi også tøj syet af Merinould, der er et naturligt nedbrydelig fiber. Merinoulden er fra Australske får og er meget elastisk. Begge dele er åndebart.

 

Angel Circle fra Danmark laver tøj til kvinder med "former" i størrelse 40 til 60. Mærket har mange gode detaljer, glade farver, skæve snit, god pas form og meget behageligt stof.

 

Daila fra Danmark,der designer og producerer elegant og tidsløst tøj med flotte snit, små detaljer og smukke sarte farve.  

 

Uno også fra Danmark. Det er tøj til dig, der har friheden til at skabe din egen stil. Uno stræber efter en bæredygtig produktion bl. a. bliver tøjet indfarvet i Europa under kontrolleret forhold og med Økotek-Godkendt farvepulver. UNO strækker sig over hele farve skalaen med et imponerende farve sammensætnings potentiale.

 

Praechtig Berin fra nabolandet Tyskland. Det er det rene luksus til dig, der elsker silke. Tøjet er dobbelt lag silke og designet er luksuriøst og tidsløst.